home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bed & Breakfast Het Wellnest

Hip & Happening

We waren te gast bij B&B Het Wellnest. Wat een plek, echt supermooi! Voor veel ondernemers al bekend, voor mij nieuw. Ik werd verrast, vond ik leuk. Ook werd ik geinspireerd door jullie, het was een mooie compacte groep die oprecht geïnteresseerd was in elkaar. We hebben onszelf voorgesteld en onze grootste uitdaging verteld. Daarna gingen we middels stellingen en vragen in tweetallen in gesprek, actie in de tent! Super bedankt voor jullie inzet.

Hierbij wil ik ook Christa nogmaals bedanken voor de geastvrijheid en Ytze van de Jumbo voor de hapjes en de lekkere drankjes. Zien we elkaar 9 oktober bij PRIMA? De uitnodiging volgt, maar save the date en vertel het gerust ook aan de andere ondernemers in Nunspeet zodat we er weer een geslaagd event van maken. We beginnen rond 19.30 uur. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, of heb je n.a.v. dit event of deze mail vragen laat het mij gerust weten. Een mooie dag gewenst en tot snel!  

Hierbij nog even het programma van deze avond. Groet en tot snel! Chanti

Waar & Wanneer? 
Datum: dinsdag 11 september 2018
Tijd: 19:15 uur - 22:00 uur 
Locatie: Harderwijkerweg 251, Hulshorst

Programma:
19.15– 19.45 uur: ontvangst
19.45 – 20.00 uur: Welkomstwoord Nunspeet in Bedrijf en Christa van Dongen van Bed&Breakfast Het Wellnest
20.00 – 21.00 uur: Beehive-game
21.00 – 22.00 uur: napraten, netwerken en borrelen

Bed & Breakfast Het Wellnest 
Overnachten in de romantische historische hallenboederij Het Wellnest uit 1744 op de Veluwe is een ware belevenis.
In de Bed & Breakfast ben je welkom voor een luxe en comfortabel verblijf. Een perfecte accommodatie voor een eersteklas mini-vakantie die je o.a. kunt combineren met een dagje sauna, een fiets- of wandeltocht door de Veluwe, of een bezoek aan één van de vele leuke stadjes in de omgeving. 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Media (6)

Actief in de regio's