home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Genieten van Hollandse Nieuwe met IMpact

Haringparty

Op maandag 18 juni waren we te gast bij IMpact in Kampen.

IMpact is dé organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles dat te maken heeft met werk, in de regio Kampen en Dronten. Het is hun kracht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én aan het werk te helpen. Om dit mogelijk te maken werken zij samen met partners, zoals de gemeente, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Zij hebben ons een uniek kijkje achter de schermen van het arbeidstoeleidingsproces voor mensen met mogelijkheden gegeven.

In een vraaggesprek tussen algemeen directeur van IMpact Rob Rikmanspoel en wethouder Jan Peter van der Sluis zijn we meer te weten gekomen over de inzet en visie van IMpact en de samenwerking met o.a. de gemeente Kampen.

Menno Broers heeft ons kennis laten maken met het project Kris-Kras. Als eerste gemeente in Nederland gaat Kampen de verbinding aan met Kris-Kras fietsen. Kris-Kras door Kampen’ plaatst op termijn tussen de 250 en 500 e-bikes op strategische plekken in de gemeente Kampen, zodat inwoners en bezoekers snel en eenvoudig hun reis per e-bike kunnen afleggen.Ook IMpact is betrokken bij het project: zij zullen het onderhoud van de fietsen gaan verzorgen!

Stadsomroeper Bertus heeft een vaatje haring geveild. Het hoogste bod van €390.00 kwam van Menno Broers van Kris-Kras en komt het Kamper Krachtfonds ten goede!

Vervolgens was het natuurlijk tijd om te genieten van die heerlijke haring en andere hapjes en drankjes en om te netwerken met leden van Kampen in Bedrijf, Nunspeet in Bedrijf en Zwolle in Bedrijf.

Wij kijken terug op een geslaagde avond!

We bedanken Miranda van der Wolf van IMpact voor de gastvrijheid en organisatie, Joyce van Bloemenzo voor de prachtige aankleding van de ruimte; schitterende bloemen!

HanzeCatering bedankt voor de catering en Gerwin Foppen van QA-ICT voor het verzorgen van het busvervoer voor de Nunspeetse leden.

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's