home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Boetiekhotel BonAparte

Haringparty | Hip&Happening

Genieten van heerlijke Hollandse Nieuwe!

YEAH! de haringparty is terug op de prachtige locatie; Boetiekhotel BonAparte. De afgelopen jaren hebben we de haringparty op verschillende locaties georganiseerd. De 4 jaar daarvoor bij BonAparte. We zijn dan ook erg blij & trots dat we samen met jullie dit stijlvolle event hier kunnen organiseren! Lekker haringhappen, heerlijk eten, borrelen, genieten, netwerken en verbinden. Er staan verschillende foodtrucks, er zijn asperges, er zijn speciale bieren van de Twentse Bierbrouwerij, er is een wijnproeftafel van Berghorst & Bos, een prachtige tuin en gezellige ondernemers, althans als jij komt is dat het geval! Ben je erbij?

Waar & Wanneer:
Datum: Woensdag 20 juni 2018
Tijd: 16:00-20:00 uur
Locatie: Boetiekhotel BonAparte, Lochemseweg 37, Barchem
Dresscode: Zwart wit met een fleurig kleuraccent

Programma:
Laat je verrassen en kom rond 16.00 uur zodat we met jou een fijn event kunnen beleven op deze prachtige plek! Lukt het agendatechnisch niet om er om 16.00 uur te zijn, laat ons even weten hoelaat je er wel kunt zijn, dan wordt je ook dan gastvrij ontvangen!

Boetiekhotel BonAparte
Gelegen op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg en in het oosten van Nederland. BonAparte is het startpunt van de mooiste wandel- en fietsroutes van de Achterhoek. Boetiek staat voor; Uniek en Eigenzinnig! Dit zul je ervaren in de authentieke gastvrijheid, de inrichting en kwaliteit van het hotel. Boetiekhotel BonAparte is de mooiste hotel-locatie van de Achterhoek. Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa twee kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Boetiek hotel BonAparte is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven.

Graag verwelkomen we de regio's Lochem, Achterhoek en Zutphen om het 'haringseizoen' in te luiden. Maar vooral om met elkaar ongedwongen te netwerken, het leven te vieren, de gezelligheid te ervaren en te genieten van de locatie en elkaar. Je bent meer dan welkom! Als je een introducee wilt uitnodigen, stuur de gegevens dan even naar ons zodat we contact op kunnen nemen en samen te kijken naar de aanvulling in het netwerk. Mocht je een zilver+ lidmaatschap hebben dan kun je uiteraard kosteloos een introducee uitnodigen, maak daar gebruik van! Groeien doen we samen, dat kunnen we niet alleen.

We verwelkomen je graag! Aanmelden kan via de website of via chanti@ondernemersinbedrijf.nl

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's