home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Graansilo & Medialijn BV

Kom uit je schulp!

Ken je dat gevoel dat je eigenlijk wel wilt dansen, maar de eerste stap op de dansvloer nog niet durft te zetten

Beste ondernemer,

Op deze avond heb je de kans jezelf en je bedrijf te positioneren. Je bent van harte uitgenodigd onze succesvolle workshop “Kom uit je schulp!” te volgen in GraansiloWehl. We gaan in kleine groepen aan de slag met wie je bent en hoe je jezelf en je bedrijf naar voren kunt brengen.

Als je dit kunt, dan verandert elke werkvloer in een dansvloer.
- Hoe kom je als ondernemer over de drempels van jouw ondernemerschap heen?
- Hoe maak je als ondernemer verbinding van binnen naar buiten?
- Hoe bouw jij een positieve duurzame relatie op met jouw klanten?

Maak het zichtbaar en geef de avond zijn vervolg op de dansvloer met DJ Jeffrey van Londen. Waag een dansje. Heb je zin om te dansen, word je gevraagd om te dansen of word je op de dansvloer pas ontdekt? Ervaar het zelf! Uiteraard is er tijd om te netwerken onder het genot van een drankje.

Waar & Wanneer 
Datum: Vrijdag 16 maart 
Tijd: 19:30-00:00 uur
Locatie: Graansilo Wehl, Raphaëlstraat 1, 7031 BA, Wehl

Programma
19.30-20.00 uur Ontvangst
20.00-20.05 uur Welkomstwoord door Ria Steging | Ondernemers in Bedrijf
20.05-20.15 uur Welkom door Ingeborg Van Der Oord | GraansiloWehl en Caroline Sanders | Medialijn
20.15-21.00 uur Workshop ‘Kom uit je schulp’
21.00-00.00 uur Netwerkborrel op de dansvloer

Parkeren 
Bij de Graansilo of in de omgeving is voldoende parkeerplek. De Graansilo ligt naast het station dus met de trein komen is ook een goede optie.  

Graansilo Wehl 
Ingeborg werkt ruim 17 jaar als sociaal psycholoog en teamcoach. Zij begeleidt individuen en groepen bij hun ontwikkeling op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Kern van haar aanpak is de toegepaste sociale psychologie. Dit doet zij via interactieve (provocatieve) interventies die de verbinding versterken tussen organisatie, professionals en vakmanschap. De sleutelbegrippen hierbij zijn contact, humor en uitdaging. Haar kennis over zelfreorganisatie past zij toe op zichzelf, haar bedrijf en het dagelijks leven! De toren van GraansiloWehl is haar inspirerende werkplek.

Medialijn 
Caroline Sanders en haar team van Medialijn werken graag mee aan: Goede ideeën, unieke mogelijkheden of activiteiten waarmee bedrijven hun voordeel kunnen doen. Het kan hierbij gaan om ideeën die in eigen huis worden uitgewerkt of ideeën die door anderen bedacht zijn, maar waar zij in geloven. Hiervoor zetten zij graag hun vaardigheden in. Met hun enthousiasme en de durf om buiten gebaande kaders te denken brengen ze partijen met elkaar in contact. Enerzijds door middel van publicaties in landelijke media of niche markten anderzijds via online kanalen. 

De workshop ‘Kom uit je schulp!’ hebben Caroline en Ingeborg samen ontworpen. Zij verzekeren je van een inspirerende en verbindende avond met andere ondernemers. 

Graag tot ziens 16 maart! 

Met ondernemende groet, 

Ria Steging 
Achterhoek in Bedrijf  

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's