home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Rijk van Nunspeet

Golfevent | Clinic & Baan

Leuk dat je benieuwd bent naar de uitnodiging! We gaan golfen. Je kunt de baan in, of je kunt de clinic volgen waarbij we je het gaan leren! Hopelijk met een stralend zonnetje. Wij hebben er zin in! Jij ook? Golfbaan Het Rijk van Nunspeet heeft alles waar de Veluwe trots op is. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij haar ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van deze buitengewoon sfeervolle 27-holes bosbaan. De zandgrond en het geavanceerde beregeningssysteem zorgen ervoor dat de golfbaan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeerd.

Op dinsdag 14 mei zijn de leden van harte welkom bij Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Voor de ondernemers die willen proeven aan de golfsport wordt er een clinic georganiseerd. De meer ervaren golfer kan de baan in! Na de golfbeleving is het tijd om te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Waar & Wanneer:
Datum: Dinsdag 14 mei
Locatie: Plesmanlaan 30, Nunspeet
Tijd: 17.00-21.30 uur

Programma
17.00-18.00 uur Ontvangst koffie/thee & broodje
18.00-18.15 uur Welkomstwoord Peter Hemmen & Chanti Janssen
18.15-18.45 uur Start 9 holes & een broodje door de baan, maximaal 20 personen
18.45-20.15 uur Clinic en een broodje tijdens de clinic maximaal 30 personen verdeeld in drie groepen
20.15-21.30 uur Borrel met hapjes & 1 drankje

Het zou leuk zijn als je erbij bent! We hebben 30 ondernemers die mee kunnen doen met de clinic en 20 ondernemers die mee kunnen doen in de baan, die lopen 9 holes. Vol = vol. Er zijn voor de leden geen kosten verbonden aan dit event, wij betalen het drankje ook tijdens de borrel en iedereen die daarna nog een drankje wilt mag dat aan de bar bestellen en betalen.

Ben je erbij? Vergeet je niet aan te melden -------->

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's