home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Golfclub Erve Braakman

Golf & Business

Zoals ieder jaar zijn wij ook dit jaar te gast bij Dinand Braakman van Golfclub Erve Braakman om na een drukke werkweek heerlijk ontspannen een balletje te slaan en tijdens de wedstrijd volop te netwerken.

Bijzonder is, dat ook niet-golfers bij Golfclub Erve Braakman gewoon de baan in mogen na een korte uitleg van Dinand. Het golfmateriaal wordt dan ter beschikking gesteld door de club.

Tevens wordt er een daghap aangeboden door Dinand!

Waar & Wanneer
Datum: Vrijdag 7 september 2018
Tijd: 17:30-22:00 uur
Locatie: Golfclub Erve Braakman, Bekkenhaarsweg 28, Hoge Hexel

Programma
17.30-18.00 Ontvangst met koffie en thee
18.00-18.30 Welkomstwoord door Sabine van den Boschá| Ondernemers in Bedrijf en Dinand Braakman | Golfclub Erve Braakman
18.30-19.30 Gezellig eten met elkaar
19.30-21.30 Golfen!
21.30-22.00 Aansluitende netwerkborrelá

Golfclub Erve Braakman

Golfclub Erve Braakman, een laagdrempelige golfbaan met een driving range en een goed verzorgde golfbaan.

Golfclub Erve Braakman biedtázowel de geoefendeáals de aankomende golfer de mogelijkheid omáináeen ontspannen ambiance deel te nemen aanáde golfsport. Deábaan is uitermate geschikt voor groepen, je hoeft geen golfvaardigheidsbewijs te hebben.áKortom de baan is laagdrempelig!!!á

Uniek zijn de extra mogelijkheden van deáschitterende 18-holes golfbaan met fraai golfpaviljoen. Combineer jouw bedrijfs- of familiefeest met deze leuke en leerzame buitenactiviteit en maak zo op een ontspannen en betaalbare wijze kennis met de golfsport.

Elke maandag en dinsdagáwordt de 9 holes baan gespeeld, deze isáNGF qualifying. Je kunt jouw NGFáhandicap op deze dagenáterug spelen.

Laat je verrassen!


Aanmelden voor deze avond kan via https://www.ondernemersinbedrijf.nl/twente/agenda/golf--business/of mail naar sabine@ondernemersinbedrijf.nl

Als je een introducÚ wilt uitnodigen, stuur de gegevens dan even naar ons zodat we contact op kunnen nemen en samen kijken naar de aanvulling voor het netwerk. Mocht je een zilver+ lidmaatschap hebben dan kun je uiteraard kosteloos een introducÚ uitnodigen, maak daar gebruik van!

Groeien doen we samen, dat kunnen we niet alleen.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's