home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Suze Maclaine Pont

Geld is geen issue

Suze Maclaine ontvangt ons op 21 mei in het voormalig Hegius Gymnasium in Deventer. Hier geeft ze de workshop "Geld is geen issue". Ben je een ondernemer die moeite heeft met het creëren van financiële vrijheid......Suze Maclaine Pont leert ons de 3 grootste fouten die ondernemers maken op het gebied van geld en hoe je je resultaat verdubbeld zonder compromis in tijd!

Waar & wanneer
Datum: Dinsdag 21 mei
Tijd: 19.00-22.00 uur
Locatie: Hofstraat 14, Deventer

Programma
19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30-21.00 uur Workshop geld is geen issue
21.00-22.00 uur Netwerkborrel

Suze geeft antwoord op de vraag hoe het komt dat sommige mensen hun hele leven met geld worstelen, terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren. Wat is hiervan de reden? Het ligt misschien voor de hand om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, je werk, gewoontes, geluk, investeringen, etc.. In werkelijkheid ligt er maar een oorzaak aan ten grondslag: je onbewuste programmering rond geld.

Suze kan er alles over vertellen. Ze gaat dieper in op het feit dat in werkelijkheid het geld ook jóu runt, in plaats van dat jij je geld en je bedrijf runt. Een boeiende en interessante workshop, waarbij je ‘Geldblauwdruk’ een belangrijke rol speelt. Suze gaat uitleggen wat deze ‘Blauwdruk’ inhoudt én hoe je hem kunt veranderen.

Ben jij erbij? Graag tot dan!

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's