Expertsessie & netwerken

Expertsessie & netwerken

Hoe stimuleer je de betrokkenheid van je personeel? Geef ze een aandeel van het bedrijf!

Pascale Nieuwland-Jansen, onder andere schrijfster van het boek ‘Iedereen aandeelhouder’, verzorgt samen met Vibes Building Engineers een programma tijdens de netwerkavond van 15 november in Deventer.

Een netwerkavond waar je met dubbele winst naar huis gaat: nieuwe connecties en nieuwe informatie, ervaringen en kennis.

De tijden van het programma

  • 18:00 – 18:30: Inloop
  • 18:30 – 20:00: Programma
  • 20:00 – 21:30: Netwerken

Vibes Building Engineers

Een betrokken team, enorm weinig verloop en blije werknemers. Dat is wat Vibes Building Engineers typeert. Jan Kees Pikkaart en Hans Bonekamp organiseren een netwerkavond waarbij ze andere bedrijven willen laten zien welk effect medewerkersparticipatie heeft.

Vibes Building Engineers leveren ontwerp, engineering, advies en management voor het realiseren en beheren van gebouwen. Onze aanpak is integraal, dat wil zeggen dat we een vraagstuk van meerdere kanten benaderen om op die manier tot een topprestatie te komen. 

Meerdere regioclubs

Vanwege het interessante onderwerp én de beschikbare (fysieke) ruimte zijn er meerdere regioclubs uitgenodigd voor deze netwerkavond. 

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan en mis het niet

Wil je geen online meetings meer maar weer écht een leuke netwerkavond hebben? Schrijf je dan in voor deze netwerkavond en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!