(verplaatst) - Mede-aandeelhouderschap voor medewerkers met aansluitend napraten en netwerken

(verplaatst) - Mede-aandeelhouderschap voor medewerkers met aansluitend napraten en netwerken

Let op: 1 september klopt niet, nieuwe datum volgt in juni. 

Hoe stimuleer je de betrokkenheid van je personeel? Geef ze een aandeel van het bedrijf!

Mede-aandeelhouderschap voor je medewerkers stimuleert de betrokkenheid. En er zijn nog veel meer aspecten die daarbij komen kijken. Vibes Building Engineers heeft inmiddels 6 jaar ervaring opgedaan en wil dat graag delen. Expert Pascale Nieuwland van het SNPI, expertisecentrum voor financiële participatie van medewerkers, zal een introductie verzorgen. Daarbij komen de verschillende vragen en uitdagingen aan de orde. Vanzelfsprekend komen je vragen aan de orde en gaan we aansluitend uitgebreid napraten en netwerken.

Een netwerkavond waar je met dubbele winst naar huis gaat: nieuwe connecties en nieuwe informatie, ervaringen en kennis.

De tijden van het programma

  • 18:00 – 18:30: Inloop
  • 18:30 – 20:00: Programma
  • 20:00 – 21:30: Netwerken

Vibes Building Engineers

Een betrokken team, enorm weinig verloop en blije werknemers. Dat is wat Vibes Building Engineers typeert. Jan Kees Pikkaart en Hans Bonekamp organiseren een netwerkavond waarbij ze andere bedrijven willen laten zien welk effect medewerkersparticipatie heeft.

Vibes Building Engineers leveren ontwerp, engineering, advies en management voor het realiseren en beheren van gebouwen. Onze aanpak is integraal, dat wil zeggen dat we een vraagstuk van meerdere kanten benaderen om op die manier tot een topprestatie te komen. 

Meerdere regioclubs

Vanwege het interessante onderwerp én de beschikbare (fysieke) ruimte zijn er meerdere regioclubs uitgenodigd voor deze netwerkavond. 

Introducé meenemen?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je nu aan en mis het niet

Wil je geen online meetings meer maar weer écht een leuke netwerkavond hebben? Schrijf je dan in voor deze netwerkavond en we verwelkomen je met open armen. Tot dan!