home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Leerkes Lichtconcepten

Een werkomgeving die verlichting geeft | Bedrijfsbezoek & Speeddaten

Beste ondernemer,

Leerkes doet het nét even anders dan anders: zij hebben een simpele visie en tonen moed en eigenzinnigheid. Dankzij de simpele visie van Leerkes en zijn creatief ondernemerschap is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grote spelers in de installatiewereld. Kom deze avond, en krijg een uniek kijkje in de keuken van dit prachtige bedrijf en inzicht in deze visie! Naast een interessante presentatie door Maurice Beijk gaan wij eveneens zakelijk daten met lintjes, waarna de avond uiteraard wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Het betreft een event voor de leden van Deventer en Twente. We zijn trots op deze uitwisseling bij dit bedrijf waar wij, Sabine van den Bosch en Lisette Okx, jullie met trots gaan ontvangen en ook graag verbinden met de ondernemers die er zijn.

Waar & wanneer
Datum: Maandag 5 maart
Tijd: 19.00-22.00 uur
Locatie: Leerkes lichtconcepten, Bloeme-Weide 7 in Haarle

Programma
19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie & thee
19.30-19.35 uur Welkomstwoord Lisette Okx | Ondernemers in Bedrijf
19.35-20.00 uur Welkomstwoord Leerkes lichtconcepten
20.00-20.45 uur Presentatie door Maurice Beijk
20.45-21.15 uur Op date met lintjes!
21.15-22.00 uur Netwerkborrel

Maurice Beijk – Specialist Duurzaam Bouwen
Maurice heeft als Specialist Duurzaam Bouwen een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van de "groene" fabriek van Unipro.  Maurice is van huis uit A + D architect en heeft ook de inrichting van het bedrijfspand van Unipro verzorgd. Zijn passie is Duurzaam Bouwen! Alles wat Maurice in zijn eigen energie-positieve woning heeft ontwikkeld past hij bij Unipro in het kwadraat toe. Hij is ervan overtuigd dat duurzaam bouwen of produceren niet complex of duur hoeft te zijn. Duurzaamheid is van iederéén en dat moet je delen. Met zijn simpele motto: "Groen = Doen" probeert hij zijn hele omgeving in beweging te krijgen.

MVO-ambassadeur met passie
Daarnaast heeft Maurice bij Unipro de rol als MVO-ambassadeur. Uzin Utz heeft als doel haar medewerkers, klanten, leveranciers en alle andere betrokkenen te inspireren tot "groenere" oplossingen. MVO bestaat volgens Maurice niet uit de bekende 3 peilers People, Planet en Profit, maar uit 4. De 4e peiler, "Passie" is het allerbelangrijkst! Met zijn passie voor duurzaamheid, samenwerking en co-creatie heeft Maurice inmiddels velen weten te inspireren met zijn out-of-the-box ideeën voor duurzame (vloer)oplossingen.

Leerkes BV
Het motto van Leerkes ‘kijken wat een ander doet en vooral niet hetzelfde doen’ maakt Leerkes al meer dan 25 jaar een toonaangevend, allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Daarbij stellen zij de klant centraal en volgen ze de technologische ontwikkelingen op de voet. Hun 35 medewerkersdie door het hele land werken, staan voor maatwerk en topkwaliteit.

Een boeiend programma, weer eens wat anders belicht en een inspirerende spreker maken dit tot een zeer spraakmakend event! Geniet je met ons mee? Mocht je een ondernemer aan ons willen voorstellen, mail mij dan zodat we contact kunnen opnemen en met trots het netwerk kunnen presenteren!

We zien je graag op maandag 5 maart!

Met ondernemende groet,

Lisette Okx & Sabine van den Bosch
Ondernemers in Bedrijf

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's