Deviced

Deviced

Pubquiz, zelf pizza's bakken én netwerken met ondernemers. Drie goede ingrediënten om andere ondernemers te leren kennen

We worden ontvangen bij Deviced in Arnhem. Deviced maakt gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die jouw onderneming in staat stellen te groeien. De drijfveer van Deviced is hét zien dat een onderneming beter loopt met minder gedoe. Hiervoor ontwikkelen ze slimme en gebruiksvriendelijke webbased oplossingen.

Wat maakt Deviced nou anders dan anderen? Juist! Betrokkenheid en samenwerking. Daarmee onderscheiden ze zich van de rest. Ze doen het vóór jou en hun focus ligt hierbij op jouw ambities, het verbeteren van de productiviteit en het gebruiksgemak. 

Tijden van het programma

  • 17:00 Inloop van de avond
  • 17:30 Start pubquiz automatisering
  • 18:30 Pizza’s bakken en netwerken
  • 21:00 Einde 

Brand je vingers niet aan de pizzaoven!

De inloop van de avond is vanaf 17:00 uur. Het evenement vindt plaats in het centrum van Arnhem. Je kunt de auto daarom het beste parkeren bij de MediaMarkt. Om 17:30 gaan we van start met een pubquiz over automatisering die wordt gegeven door Jeroen de Haar. Ondertussen wordt buiten de steenoven aangezet, want… JA, na de pubquiz gaan we heerlijke pizza’s bakken samen met de Pizza Experience. Tegen 21:00 gaan we met concrete handvatten en een volle buik naar huis. Klinkt als een informatieve en gezellige avond om met jouw bedrijf te netwerken, al zeggen we het zelf!

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zich zelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Ben jij benieuwd naar hoe automatisering je bedrijf helpt sneller te groeien en meer omzet te verdienen? Meld je dan nu aan voor dit event op deze mooie locatie en garandeer jezelf van een plek. We zien je graag op donderdag 24 februari 2022 in Arnhem!