home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Rabobank Noord-Veluwe

De Businesscase van Duurzaamheid

Beste ondernemer,

 

De Rabobank en duurzaamheid, twee termen die hand in hand gaan. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

Rabobank gaat voor een betere wereld. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. 

Voedselzekerheid is één van de thema’s waar Rabobank zich hard voor maakt. Als dé food- en agribank van de wereld wil Rabobank een bijdrage leveren aan voedselzekerheid en gezond voedsel voor iedereen op de wereld. Maar laten we lokaal beginnen!

Daarom nodigen Rabobank Noord Veluwe en Nunspeet in Bedrijf je graag uit om op 22 maart te komen luisteren naar een presentatie van Ko van Twillert van Ko-Kalf.

Ko-Kalf is een biologisch rundveebedrijf, gevestigd op de Veluwe. Ko-Kalf is een bedrijf dat dier-en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Een bedrijf dat principieel producten op de markt brengt van absolute topklasse. Maak kennis met Ko, zijn verhaal, zijn passie en zijn product. Uiteraard gaan we ook kennis maken met de producten van Ko-Kalf! Al zin in een biologische bitterbal of een saucijzenbroodje?

Ter afsluiting gaan we genieten van een cocktail workshop, verzorgd door de Flying Cocktails. Uiteraard gaan we zelf ook aan de slag; laat je kunsten zien deze avond!

Waar & Wanneer
Datum: Donderdag 22 maart
Tijd: 18.30-22.00 uur
Locatie: Rabobank Noord Veluwe, Elspeterweg 22a in Nunspeet

Programma
18.30-19.00 uur Ontvangst met koffie en thee en lekkernijen verzorgd door Hart voor Taart
19.00-19.10 uur Welkomstwoord Nunspeet in Bedrijf en Presentatie van de Netwerkapp, een gezamenlijk project van Ondernemers in Bedrijf en Rabobank
19.10-19.30 uur Rabobank Noord Veluwe aan het woord over hun inzet voor duurzaam ondernemen
19.30-20.00 uur Ko van Twillert aan het woord over Ko-Kalf
20.00-22.00 uur Cocktail Workshop van Flying Cocktails en netwerkborrel

De heerlijkheden bij de koffie worden verzorgd door het nieuwste lid van Nunspeet in Bedrijf: LaVonne Gardner van Hart voor Taart. Vanuit haar bedrijf in Nunspeet maakt zij de mooiste en heerlijkste (bruids) taarten, cupcakes en cakepops. LaVonne laat ons deze avond graag hiervan proeven.

Zien we je 22 maart bij Rabobank Noord Veluwe? Vergeet je dan niet aan te melden!

Ken je ondernemers die je graag aan ons wilt voorstellen en ook graag aanwezig willen zijn bij dit event? Laat het ons weten!

Fijne dag en graag tot dan!
 
Met ondernemende groet, 

Stèphanie Zijlstra & Aireen Wierbos
Regiomanager Ondernemers in Bedrijf

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's