home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Extra event voor business & gouden leden

Culinair netwerken

Beste ondernemers,

Het is ons een genoegen jullie te mogen uitnodigen voor een extra event van Ondernemers in Bedrijf welke speciaal wordt georganiseerd voor gouden- en businessleden. We willen wat extra’s voor jullie doen op deze manier en specifiek dit netwerk samenbrengen. Jullie zijn stuk voor stuk betrokken bij OiB en samen met Wouter en Eva-Maria hebben we een wijn & spijs event samengesteld. Een event waar het gaat om de beleving, om elkaar beter te leren kennen en op een ontspannen manier op een supermooie locatie te netwerken. Het doel is dit jaar verstevigen in de regio, echt de verbinding zoeken en ertoe doen. Uiteraard zijn we daar al 7 jaar mee bezig maar dit is het moment om de gouden- en businessleden extra in het zonnetje te zetten! Even wat anders, hoe klinkt dat?

Graag laten wij ons inspireren door Eva Maria van Vinos & Mas uit Zutphen. We gaan genieten van heerlijke, ambachtelijke en veelal biologische wijnen. Alle wijnen zijn gemaakt door wijnmakers die zich onderscheiden door hun vakmanschap en authenticiteit en met een voorkeur voor inheemse Spaanse druivenrassen. Eva Maria is een echte Spaanse die ons mee gaat nemen in de wereld van de wijn. Wouter is een echte ondernemer die vanuit zijn passie voor het vak een bedrijf is begonnen met zijn broer in Brummen. Reuvershoeve, een bedrijf waar je met zakelijke relaties kunt afspreken, waar je de mooiste bedrijfsevents kunt organiseren maar ook met de familie kunt genieten van heerlijke pannenkoeken. Een verrassende locatie met vele, vele mogelijkheden.

Waar & wanneer
Locatie: Reuvershoeve, Zutphensestraat 199 te Brummen
Datum: vrijdag 22 juni 2018
Tijd: 17.00-20.30 uur

Programma
17.00-17.15 uur Ontvangst met een welkomstdrankje
17.15-17.30 uur Welkomstwoord door Chanti
17.30-19.30 uur Laat je verrassen door de culinaire aanpak van Wouter & Eva Maria!
Zij vertellen ons gedurende twee uur alles over de wijnen, over de hapjes, over hun passie.
19.30-20.30 uur Na-borrel-tijd!

Tijdens de twee uur dat we aan het genieten zijn van de wijn, van de hapjes en van het samenzijn gaan we de Reuvershoeve helpen. We gaan met ze meedenken met de uitdaging die ze hebben. De uitdaging luidt: ‘Hoe worden wij zichtbaar bij ondernemers zodat ze weten wat wij doen en in huis hebben?’. Als ondernemer ben je druk, bezig met van alles, omzet aan het binnenhalen, personeel aan het managen, balans privé-zakelijk, acties bedenken, relaties aan het onderhouden maar bovenal hopen we dat jij je als ondernemer fijn voelt bij hetgeen jij doet, onderneemt en organiseert. Daarin hoort ook het verhaal, geven & nemen. Iedere ondernemer, althans ik ken er echt een heleboel, is bereid zijn of haar kennis te delen. Hoe fijn dat wij deze hardwerkende ondernemers kunnen ondersteunen met hun vraagstuk!

Het wordt een prachtige bijeenkomst waarbij we genieten, meedenken, netwerken en heerlijk gaan eten & drinken! Een netwerkevent dat daadwerkelijk direct voor verbinding staat. Een event dat we niet snel gaan vergeten omdat jij er als ondernemer bent, de locatie goed is en de betrokkenpartijen het goed hebben voorbereid.

Ben jij er ook? Je kunt je aanmelden middels deze mail of via de website. We zien je graag op 22 juni! Ben je erbij?

Met ondernemende groet,

Chanti Janssen


vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's