home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

De boer op!

Bedrijfsbezoek De Melktap

Een bezoek aan De Melktap

Altijd al een kijkje willen nemen in een koeienstal? En willen weten hoe het er aan toe gaat op een boerenbedrijf? Dit is je kans! De Melktap in Geesteren noemt zich een ‘beleefboerderij’ omdat er naast een volwaardig melkveebedrijf ruim 10 buiten- en binnen activiteiten mogelijk zijn! Van boerengolf tot koeschilderen en klootschieten, alles behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er een prachtige vergaderruimte en feestruimte, is er een melktap aanwezig, en hebben ze een streekproductenwinkeltje in eigen pand!  


Wily en Claudy Erinkveld ontvangen ons met koffie in de stal! Daarna gaan we actief aan de slag. Even de spieren opwarmen om vervolgens met elkaar te bedenken hoe de slimste weg eruit moet komen te zien! De weg van Geesteren naar Lochem moet de slimste 'hightech' weg van Nederland worden en misschien wel ver daarbuiten. Maar hoe doen we dat als het wel vrachtwagen-vriendelijk moet blijven? Denk je met ons mee? In 2020 moet de Nettelhorsterweg worden vernieuwd, daarom zijn de vrienden van de slimste weg ook aanwezig om samen met jou als ondernemer de meest unieke dingen te bedenken. Daarna sluiten we af met een netwerkborrel.

Voor de mensen die dat leuk vinden gaan we ook met een tram & de tractor het Oerdorp Geesteren bezoeken. Verschillende agrariers & andere ambachtelijke ondernemers hebben handen in één geslagen. Denk daarbij aan de molen, de ambachtelijke kaasboerin, de Hertenhouderij, de bloemenboerderij, de wijnboer en de meubelmaker. Oerdorp staat voor: 'Oorspronkelijk, Eerlijk, Regionaal'. We hebben 23 plekken voor ondernemers die kennis willen maken met het oerdorp! Die zijn dan ook eerder aanwezig. Nogmaals, er is maar plek voor 23 ondernemers wegens de unieke tour & de aantal plekken in de tram. Wil je mee? Mail dan naar ria@ondernemersinbedrijf.nl zodra je mail is ontvangen bevestigen we je deelname totdat we 23 ondernemers hebben dus wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard zijn alle ondernemers sowieso vanaf 19.00 uur welkom!

Waar & Wanneer:
Datum: Donderdag 19 april 2018
Tijd Oerdorp: 17.30-19.00
Tijd algemeen programma: 19:00-22:00 uur
Locatie: De Melktap, Nettelhorsterweg 21, Geesteren

Programma
17.30-19.00 uur Exclusief voor deelnemers Oerdorp (maximaal 23 ondernemers)
19.00-19.15 uur Ontvangst alle ondernemers in de koeienstal met koffie & thee
19.15-19.20 uur Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf | Ria Steging
19.20-19.35 uur Welkomstwoord Wily en Claudy Erinkveld & rondleiding bedrijf
19.35-20.15 uur Boerengolf & genieten van het boerenlandschap
20.15-21.15 uur De slimste weg 'actief aan de slag met creatieve, innovatieve en technische ideeen'
21.15-22.00 uur Netwerkborrel

Een boeiend programma waarbij we elkaar ontmoeten, kennis kunnen uitwisselen en mee kunnen denken met de slimste weg. Sportief aan de slag gaan met het boerengolfen & na kunnen genieten op de boerderij! Ben je erbij? Lijkt ons echt heel leuk. We zien je graag! Bij vragen, mail of bel ons gerust. 

Graag tot ziens 19 april!

Met ondernemende groet,

Chanti Janssen & Ria Steging

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's