home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Voel je een Grill Master tijdens het netwerken

BBQ Kookworshop en Bake-Off

Wie is hier nou de chef? Jij!

Geniet, van je eigen culinaire kookkunsten in de Outdoor Cooking tuin van Maitre Deux. Maitre Deux Catering is een superleuk bedrijf op het industrieterrein van Apeldoorn Zuid. Ze verzorgen verschillende workshops en voor de ondernemers van Apeldoorn willen ze de tuindeuren openzetten voor een Outdoor Cooking Workshop. Buiten in de Outdoor Cooking tuin wordt deze kookworkshop gegeven en is met name gericht op leren koken op een Kamado barbecue. Een stoere, maar sfeervolle workshop waar nog lang over wordt nagepraat!

We gaan een BBQ- contest houden, wie grillt het beste stukje vlees en mag zich Grill Master van de avond noemen? Het team van OIB en Maitre Deux zijn de juryleden dus vet die bakplaat goed in. Geef je snel op, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar!

Waar en wanneer?
Datum   Dinsdag 17 juli 2018
Tijd         17.00-21.00 uur
Locatie  Gladsaxe 28, 7327 JZ Apeldoorn
Kosten  €25,- p.p. incl. drankjes

Maitre Deux Catering
Catering in Apeldoorn voor feesten en events met ruime ervaring in catering, horeca en hostmanship maken we van jouw gelegenheid een bijzondere ervaring. Van een verjaardag in jouw huiskamer tot een groot feest voor de sportvereniging. En van een heerlijke lunch op de werkvloer tot een luxe buffet en alles wat daar tussenin zit. Ook als je bijzondere wensen hebt als een glutenvrij dieet en biologische ingredienten. Je kunt rekenen op culinaire verwennerij. Meer info over Maitre Deux en de verschillende workshops vind je op https://www.maitredeux.nl

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Media (6)

Actief in de regio's