home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Wie is de grillmaster?

BBQ Kookworkshop

Voel je een Grill Master tijdens het netwerken
BBQ Kookworkshop en Netwerken

Wie is hier nou de chef? Jij!
3 gangen Outdoor Cooking BBQ menu koken

Kruip met je mede ondernemers in de rol van een keukencrew. Maak gezamenlijk een compleet 3 gangen diner op de BBQ in de buitenlunch. Onder leiding van een ervaren chefkok ga je per gang aan de slag. Wie is de chef van de groep? Ontdek de fijnproever en wie heeft oog voor presentatie? Maak een voorgerecht, hoofdgerecht met een vis én vleesitem met groenten en aardappelgarnituur en natuurlijk ontbreekt het dessert niet.

Maitre Deux Catering is een enthousiast bedrijf op het industrieterrein van Apeldoorn Zuid. Ze verzorgen verschillende workshops en voor de ondernemers van Apeldoorn hebben ze de tuindeuren open gezet voor een Outdoor Cooking Workshop. Buiten in de Outdoor Cooking tuin wordt deze kookworkshop gegeven en is met name gericht op leren koken op een Kamado barbecue 'The Bastard'. Een stoere, maar sfeervolle workshop waar nog lang over wordt nagepraat!

Waar en wanneer?
Datum: Dinsdag 16 juli 2019
Tijd: 17.00-21.00 uur 
Locatie: Maitre Deux Catering, Gladsaxe 28 in Apeldoorn
Kosten: €45 per persoon inclusief drankjes

Programma
17.00 uur Ontvangst met een hapje en een drankje
17.30 uur Welkom en indeling kookteams
17.45 uur Uitleg over de kamado BBQ The Bastard en start workshop
Gezamenlijk eten per gang 
20.30 uur Rond het kampvuur met koffie en marshmallows 
21.00 uur Einde

We hebben een beperkt aantal plekken, namelijk 25, dus wil je erbij zijn wees dan snel.
Meld je aan and Let's Grill!

Maitre Deux Catering
Catering in Apeldoorn voor feesten en events met ruime ervaring in catering, horeca en hostmanship maken we van jouw gelegenheid een bijzondere ervaring. Van een verjaardag in jouw huiskamer tot een groot feest voor de sportvereniging. En van een heerlijke lunch op de werkvloer tot een luxe buffet en alles wat daar tussenin zit. Ook als je bijzondere wensen hebt als een glutenvrij dieet en biologische ingredienten. Je kunt rekenen op culinaire verwennerij. Meer info over Maitre Deux en de verschillende workshops vind je op https://www.maitredeux.nl

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Actief in de regio's