2022 in met heldere doelen en prioriteiten - online masterclass

2022 in met heldere doelen en prioriteiten - online masterclass

Om succesvol te zijn als ondernemer of als bedrijf helpt het enorm om te weten wat je stip op de horizon is, waar wil je heen en waar leg je je focus op. In deze workshop leer je hoe je die doelen kunt definiëren zodat ze bij jou en je bedrijf passen, jou en de mensen om je heen motiveren en je richting geven. Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor dit jaar plant zodat je aan je zaak werkt en niet er in.

  • Wat worden je absolute prioriteiten om aandacht aan te besteden en komend jaar echt te gaan doen?
  • En waar ga je juist geen tijd of geld meer aan besteden, zodat je met focus werkt.

Of je nu net gestart bent of al langer onderneemt, een dienst verleent of je bedrijf om fysieke producten draait, deze tools helpen je altijd.

Je gaat meteen tijdens de workshop al aan de slag om je doelen op te schrijven. Er is voldoende tijd voor vragen, dus zorg dat je klaar zit om actief mee te doen!

Beste coachings- en adviesbureau voor MKB in 2019 én 2020

De presentatie is deze avond in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekend spreekster in het ondernemerscircuit.

Haar coachings- en adviesbureau is verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020.

Lizanne is al meer 10 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet wat de ingrediënten zijn van goed ondernemerschap! Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door meerdere provincies, als de rijksoverheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken die jou echt verder helpen en je meteen kunt toepassen.

De tijden van het programma

  • 19:30 – 19:45: Digitale inloop
  • 19:45 – 21:00: Lizannes masterclass 
  • 21:00 – 22:00: Online netwerken

Introducé 'meenemen'?

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Iedere ondernemer mag eenmalig kosteloos en vrijblijvend komen kennismaken met OiB :) 

Meld je nu aan en mis het niet

Wil je een online meeting waar je wél iets aan hebt? Schrijf je dan in voor deze online masterclass en we verwelkomen je met digitale open armen. Tot dan!