home 088 - 54 375 00

achterhoek
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Kookworkshop Ruurlo

Teambuilding in de keuken met ondernemers!

Vrijdag 27 maart 2020


Teambuilding in de keuken 

Kookworkshop

We hebben een fijn event samengesteld met ons lid De Kookloods uit Ruurlo! Omdat we het netwerk willen verstevigen kun je van ons naast de netwerkevents die al bekend zijn, extra evenementen verwachten waarbij je net zoals bij de andere events vrijwillig bent om wel of niet  deel te nemen. Vrijdag 29 november organiseren we voor de leden van Achterhoek in Bedrijf zo’n extra event! Houd je van koken en vind je het leuk om andere ondernemers te ontmoeten in een informele setting, meld je dan aan!

Eten is wat je bij uitstek samen doet en dat kan bijdragen aan een goede en ontspannen sfeer. Daarbij heeft samen koken mooie gevolgen en dit geldt niet alleen voor een bijzondere maaltijd.

“Inspiratie voor de feestdagen”, daar gaan we mee aan de slag tijdens deze kookworkshop. Sta jij tijdens de feestdagen de hele tijd in de keuken, terwijl de rest van de familie en vrienden met een glaasje op de bank zit? Dat kan anders…... We leren beter koken, we gaan genieten van een heerlijk menu, krijgen enkele tips & tricks en leren elkaar beter kennen. 

Kook, eet, drink, leer….en geniet! Kook je ook met ons mee?

Waar & wanneer
Datum: Vrijdag 27 maart
Tijd: 18.00-22.00 uur
Locatie: De Kookloods, Ventersteeg 7 in Ruurlo
Maximaal aantal deelnemers: 16 personen
Kosten: € 45 p.p. (all-in) 

De Kookloods 
De Kookloods staat voor kooklessen op een dusdanig niveau zodat het makkelijk is om in te stappen voor iedereen. Plezier, genieten en sociale contacten staan hoog in het vaandel. Doordat de kooklessen door “vakgekken” worden gegeven, hopen zij de mensen te kunnen inspireren tot een stukje culinaire kennis.

Het is een gezellige, originele, creatieve en leerzame manier om een leuke avond te beleven: samen koken, netwerken en genieten van het heerlijk zelfbereide eten! Wil jij hierbij zijn? Meld je aan, er is plek voor 16 ondernemers. 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Volvo Harrie Arendsen Achterhoek
Woensdag 29 januari 2020 Jaaaa! De nieuwjaarsborrel is bij Volvo Harrie Arendsen te Ruurlo! Het programma volgt, evenals de definitieve datum maar dat word...
Autoschadebedrijf Beerten
Donderdag 16 april 2020 Donderdag 16 april zijn we te gast bij Autoschadebedrijf Beerten. Het definitieve programma volgt!...
Netwerken-kennismaken-rondleiding
Maandag 18 mei 2020 We gaan op maandag 18 mei naar Appel4You! Een waanzinnig mooi bedrijf. Joost is een meer dan gedreven ondernemer die alles voor zi...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's