home 088 - 54 375 00

Welkom bij Achterhoek in Bedrijf

Welkom bij Achterhoek in Bedrijf, de netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van de Acherhoek!

Een netwerkorganisatie met ruim 215 aangesloten ondernemers! Een netwerkclub waarbij het gezellig is, samengewerkt wordt, relaties worden onderhouden en nieuwe contacten worden opgedaan.


Aangesloten ondernemers komen minimaal 8 keer per jaar bij elkaar. Er worden borrels, bedrijfsbezoeken en seminars georganiseerd. Naast de regionale bijeenkomsten wordt er ook samengewerkt met de omliggende regio's die onderdeel uitmaken van Ondernemers in Bedrijf.

De netwerkclub Achterhoek in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. Deze overkoepelende netwerkorganisatie is actief in 13 regio's met ruim 2400 aangesloten ondernemers. Het ontstaan van Ondernemers in Bedrijf en de verschillende regio's vind je op: www.ondernemersinbedrijf.nl

Lees meer >

Events achterhoek in Bedrijf

NETWERKDAG | EXTRA EVENT

maandag 3 december 2018
Als netwerkclub willen we niet verzanden in 'netwerkland' maar inspireren, verbi...
meer info

Cash & Carry Kerstborrel

woensdag 12 december 2018
Beste ondernemer, Voor de kerstborrel en een feestelijk uiteinde van 2018 zijn w...
meer info

Onze leden vertellen...

Ria Steging

Graag stelt Ria Steging zich graag even voor:

Ria Steging
Ik wil ik mezelf even voorstellen als nieuwe regiomanager bij Ondernemers in Bedrijf. Mijn naam is Ria Steging, geboren en getogen in Gorssel, opgegroeid aan de IJssel in een boerengezin met veel ondernemerslust.

Ik ben 50 jaar, getrouwd met Jeroen, 3 kinderen en woon met heel veel plezier al ruim 15 jaar in het buitengebied van Ruurlo. Ik voel me erg betrokken bij de buurt maar ook bij het dorp met al zijn activiteiten en ik ben trots op de Achterhoek met al die mooie mensen en plekken.

Jarenlang heb ik met heel veel plezier voor de klas gestaan maar het is tijd voor een nieuwe stap. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan voor en met ondernemers die g...

Leden van achterhoek in Bedrijf zijn o.a.:

Actief in de regio's