home 088 - 54 375 00

zutphen
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bol Pijl events | Verbindende Rally

Ondernemers on Tour

Beste ondernemers,

 Een gezamenlijke passie voor automotive en navigeren inspireerde Simone en Etienne Poulissen in 2015 tot het oprichten van Bol Pijl Events. Liefde voor ons mooie land, is wat Simone drijft. “Door het gebruik van de TomTom zien mensen niet meer hoe mooi ons land is!” Geen betere manier om weer te gaan genieten van mooie landschappen en afgelegen landweggetjes, dan toerend langs een door Simone uitgezette route. Simone navigeert van kinds af aan tijdens toertochten en autorally’s. Ze deelt haar passie met Etienne, die al ruim twintig jaar lid is van een grote autohobbyclub in Nederland.

Een rally is hèt uitje voor de autoliefhebber, vinden Simone en Etienne. Dat begint bij het maken van een draaiboek en bij het selecteren van een gebied, het startpunt, de lunchlocatie en het eindpunt. Simone zet een aantrekkelijke route uit en die wordt in een logisch kaartleessysteem, bijvoorbeeld het bolletje-pijltjesysteem in een roadbook opgetekend. Als de opdrachtgevers dat leuk vinden, kunnen er ook spelelementen en netwerkactiviteiten worden toegevoegd.

Een toertocht of rally biedt geweldige mogelijkheden om verbindingen te leggen, is de ervaring van Simone en Etienne. “We delen de passie voor automotive en voor rally’s, dat brengt ons samen. Maar we leggen onderling ook de verbinding door een interesse in de ‘mens achter de ondernemer’, in zijn of haar verhaal.”

Etienne en Simone zijn levensgenieters, die uit elke dag willen halen wat erin zit. Simones vader overleed toen zij achttien was. Het leerde haar dat het leven kort is, dat je zelf in de hand hebt wat je met je leven doet. Een grote slag was het overlijden van haar moeder, als gevolg van medische missers. Simone kiest ervoor om niet boos te zijn. “Waarom zou je? Mensen maken fouten. Deze arts deed zijn best, en moet ook verder na deze fout.” Simone vindt het belangrijk te vergeven, door te leven zonder wrok. “Dat maakt het leven zo veel lichter”. Zij deelt die levenshouding met Etienne. Zijn motto: “Volg de energie die het leven brengt! Elke dag is waardevol”.

Genieten van wat het leven en de wereld te bieden heeft, dat staat centraal bij alle activiteiten van Bol Pijl Events. Etienne en Simone organiseren rally-evenementen voor onder andere serviceclubs, sportverenigingen, business clubs, bedrijven, verjaardagen en goede doelen. Daarnaast organiseren zij teambuilding-uitjes voor bedrijven en bedrijfsbezoeken, kennismakingen en netwerkactiviteiten voor businessclubs.

Meer weten? Bol Pijl Events bel: 06-48586807 of mail: info@bolpijlevents.nl

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Oude Wasserij de IJsselstroom | Catering Zutphen
donderdag 11 januari 2018 Beste ondernemers, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! Op dit moment zijn we druk bezig met onze andere even...
Kabri Zutphen
dinsdag 13 maart 2018 Beste ondernemers, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! Op dit moment zijn we druk bezig met onze andere even...
Avance communicatie
donderdag 12 april 2018 Beste ondernemers, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! Op dit moment zijn we druk bezig met onze andere even...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's