home 088 - 54 375 00

Welkom bij Deventer in Bedrijf

Welkom bij Deventer in Bedrijf, de netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van Deventer!
Een netwerkorganisatie met ruim 140 aangesloten ondernemers! Een netwerkclub waarbij het gezellig is, samengewerkt wordt, relaties worden onderhouden en nieuwe contacten worden opgedaan.


Aangesloten ondernemers komen minimaal 8 keer per jaar bij elkaar. Er worden borrels, bedrijfsbezoeken en seminars georganiseerd. Naast de regionale bijeenkomsten wordt er ook samengewerkt met de omliggende regio's die onderdeel uitmaken van Ondernemers in Bedrijf.

De netwerkclub Deventer in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. Deze overkoepelende netwerkorganisatie is actief in 24 regio's met ruim 2300 aangesloten ondernemers. Het ontstaan van Ondernemers in Bedrijf en de verschillende regio's vind je op: www.ondernemersinbedrijf.nl

Lees meer >

Events deventer in Bedrijf

Kijkje achter de tralies

donderdag 30 november 2017
Altijd al een kijkje achter de tralies willen nemen? De Penitentiaire Inrichting...
meer info

Smaakvolle kerstborrel

donderdag 21 december 2017
Beste ondernemers,We sluiten dit jaar af met een smaakvolle kerstborrel bij Slig...
meer info

Onze leden vertellen...

Chanti Janssen

Als regiomanagers zijn wij altijd aan het kijken hoe wij waarde kunnen toevoegen voor jou; de ondernemers. We organiseren goede events. Seminars, bedrijfsbezoeken en borrels. We enthousiasmeren ondernemers zodat de dynamiek binnen de club goed is en blijft. We spreken leden, mooie locaties, fijne sprekers en zorgen samen met de ondernemers voor kwalitatief goede events. 

Als regiomanager leggen wij de verbinding tussen ondernemers. Dat is ons werk. We doet dat vanuit onszelf maar mocht je als ondernemer een product, dienst of persoon zoeken, dan horen we dat graag. Dan kijken we waar we je kunnen verbinden! Zowel regionaal als landelijk. Met 2400 ondernemers is de kans groot dat we je kunnen verbinden met de juiste persoon!

...

Leden van deventer in Bedrijf zijn o.a.:

Actief in de regio's