home 088 - 54 375 00

Welkom bij Bronckhorst-Doetinchem in Bedrijf

Welkom bij Bronckhorst - Doetinchem in Bedrijf, de netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van Bronckhorst - Doetinchem!
Een netwerkorganisatie met ruim 100 aangesloten ondernemers! Een netwerkclub waarbij het gezellig is, samengewerkt wordt, relaties worden onderhouden en nieuwe contacten worden opgedaan.


Aangesloten ondernemers komen minimaal 8 keer per jaar bij elkaar. Er worden borrels, bedrijfsbezoeken en seminars georganiseerd. Naast de regionale bijeenkomsten wordt er ook samengewerkt met de omliggende regio's die onderdeel uitmaken van Ondernemers in Bedrijf.

De netwerkclub Bronckhorst - Doetinchem in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. Deze overkoepelende netwerkorganisatie is actief in 21 regio's met ruim 2400 aangesloten ondernemers. Het ontstaan van Ondernemers in Bedrijf en de verschillende regio's vind je op: www.ondernemersinbedrijf.nl

Lees meer >

Agenda bronckhorst-doetinchem in Bedrijf

Wine is an Art bij More

maandag 25 september 2017
Beste ondernemers,Wat een enthousiasme! Er zijn al meer dan 160 aanmeldingen. Da...
meer info

Arbeidsrecht in de praktijk

maandag 23 oktober 2017
Beste ondernemers,Op maandag 23 oktober bezoeken wij het Pakhuis in Zutphen voor...
meer info

Ondernemersavond met de Rabobank

maandag 13 november 2017
Beste ondernemers,Op maandag 13 november zijn wij te gast bij Theater de Storm v...
meer info

Kerstborrel bij t Zusje

maandag 18 december 2017
Beste ondernemers,Maandag 18 december zijn we te gast bij Brasserie 't Zusje. We...
meer info

Onze leden vertellen...

Regiomanager Bianca van Vught

De moeder onder de Regiomanagers is Bianca van Vught.

Vol enthousiasme begon ze in 2014 met twee regio's en inmiddels heeft Bianca er, met wat hulp, vijf onder haar hoede. Ze heeft een duidelijke visie: "Mijn doel voor komend jaar voor de regio's Winterswijk, Doetinchem en Bronckhorst is om er bloeiende, groeiende en inspiratievolle regio's in Bedrijf van te maken! Met meer 'eigen' bijeenkomsten en meer bekendheid in de regio." Deze drie regio's verdienen nu wat extra aandacht, zonder dat dit ten koste gaat van Arnhem en Rheden: "Met alle regio's wil ik als een sterk netwerk bekend staan, een netwerk wat er toe doet." De toegevoegde waarde zit ook in ontstane samenwerkingen: "Ik weet dat een lid uit Arnhem inmiddels samenwerkt met een li...

Leden van bronckhorst-doetinchem in Bedrijf zijn o.a.:

Actief in de regio's